Data beurzen 2019

imagesPLQXA375

  • Lentebeurs zaterdag 23 maart 2019

  • Herfstbeurs zaterdag 28 september 2019

  • Sinterklaasbeurs zaterdag 9 november 2019

 Inschrijven vanaf 1 maart 2019 tot er 120 lijsten zijn. 

TWEEDEHANDSBEURS – voor baby- en kinderkleding tot 16 jaar, speelgoed, boeken, multimedia voor kinderen, fietsen, fiets- en autostoeltjes.

De artikelen op de lijsten zijn genummerd van 1 tot 24

Elke ingediende lijst (max. 3 per persoon) krijgt een eigen lijstnummer. Lijstnummers van eenzelfde inschrijving zijn opeenvolgend.

Plaats

Parochiezaal Don Bosco, gelegen op de hoek van de Platte Lostraat en de Ortolanenstraat in Kessel-Lo. Via de Ortolanenstraat kun je de parking achter de zaal oprijden.

Verkoop, aangepaste uren!

13.00u tot 15.30u

Inschrijving

Inschrijving vooraf is vereist en dit bij voorkeur elektronisch door de ingevulde lijst te mailen naar: gezinsbondkessello@gmail.com Het aantal inschrijvingen is beperkt en vervroegde afsluiting is mogelijk.
ALLE LIJSTEN MOETEN SAMEN DOORGESTUURD WORDEN.
Een reply op je mail “lijst(en) goed ontvangen” bevestigt dat je ingeschreven bent. Je kan nu geen wijzigingen meer aanbrengen op de ingediende lijst! Je kan ook een papieren versie afhalen en met kopie terugbezorgen bij een van de onderstaande bestuursleden. Leden betalen op vertoon van lidkaart per lijst 3 euro, niet-leden 5 euro. Er wordt 10 % afgehouden op het totale bedrag van verkoop. Elke verkoper kan maximum 3 lijsten indienen: lijst 1 en 2 voor kleding , een 3e lijst uitsluitend voor boeken, speelgoed of multimedia. Het reglement en de inschrijvingslijsten kan je hier downloaden (reglement, inschrijvingsformulier).

Info

Hans Taillieu en Mieke Cantineaux
Martelarenlaan 267, Kessel-Lo
Tel: 016/ 25 83 39